Hakkımda

Fotoğrafım
hiçbir zaman eşkenar üçgenin dik açılarının toplamı ilgimi çekmedi.İlgimi çeken tek şey aramızda sinsice yaşayan pezevenklerdi....

8 Kasım 2012 Perşembe

hayır olsun!!!


         Sabah uyandığımda gördüğüm rüyanın etkisiyle bir damacana su içmişim farkında değilim. Bendeki kafa nasıl çalışıyorsa artık,annesinden  babaannemi doğurttuyordum! Doğuma engel olmak isteyenlere biber gazı falan sıktım bi ara.Kalabalıkta provokasyon yapmak isteyenler oldu.Pankart açmışlar , 'çocuk gelin istemiyoruz' diye bağırıp duruyorlar. Onları ittirip kaktırmak suretiyle bir uzay aracına bindirdim. Sonra ver elini okyanus!! Tabi sonra,sağlıklı her Türk vatandaşı gibi hayır olsun! çekip  hz.Google'ye sordum bu ne anlama gelir diye de,bana sağlıklı,istikrarlı tek bi cevap veremedi zevzek.
        Ülkenin en acil tarafından 'rüyaları yorumlama üst kurulu' na ihtiyacı var. Evet eksikliğini çektiğimiz tam da budur! Yayınlar insanda şüphe uyandırır nitelikte.İsim vermeden konuşayım da bari, boş yere reklamlarını yapmış olmayayım bu gibi mecraların.
       Eskiden teyzemin evinde karıştırılmaktan Şefika'nın aybaşı donuna dönmüş tabirler kitabı vardı. Sonra, yalnız teyzemde mi? Hemen her üç evden üçünde olurdu bunlardan.Hele bazılarında insanı hayrete düşüren başlıklar olurdu. Rüyada pezevenk görmek! Bazılarının daha aydınlatıcı olmak adına , gavat kelimesini de kullanmışlıkları vardır.  İnsan gerçekte  çözemezken karşısındakinin pezevenk olup olmadığını, rüyada nasıl anlar? Artık orası ilimin sınırlarına girer...kurcalamayayım iyisi.
        Neyse, baktığım rüyalarınızı yorumluyoruz siteleri bilinçaltımın kodlayıp,şifrelediği görüntülere adam akıllı net bir yanıt veremedi. Biri kadın hizmetçim olacağını muştularken öteki, mali krizi nasıl atlatacağıma dair engin bilgiler veriyordu. E doğal olarak ta bende kafa çorba tabi. Allah'tan teyzemin kitabına kalmadık..Ondaki biber olayı kızartmasıyla son buluyordu zira. Fakat biber gazının hayatıma hiper canlılık katacağını  öğrenince bi hoş oldum. Demek yalnız değilmişim.Bu kadar çağdaş bir olayı  gerçek yaşamından geçtim rüyalarında yaşayan niceleri varmış ki, arama motorunda kendine yer ve anlam bulmuş..
     İşte bu yüzden susma,sustukça sıra sana gelecek! Rüyalarına ve tabirlerine sahip çık! Tek bir organ tarafından denetlensin! Hem rüyalar hem tabirler....Bak hala susuyosun! şşştt ses ver!

4 Kasım 2012 Pazar

erotik maske

   
   
           Aha şu karikatürdeki gibi yaşıyorum bu aralar. Sınırsız bir üşengeçliktir gidiyor. Kolay vazgeçmeler.  Alzheimer'lı hasta gibi davranmalar. Lafı gereksiz uzatmalar. Daha sonra toparlayamamalar. Konuşurken konunun neyle ilgili olduğunu unutmalar.Çevreden yardım dilenmeler ve işin garibi çevredekilerin benden de ileri boyutta  Alzheimer olmuş gibi davranmaları.En vahimi kredi kartını ödeme yaptıktan sonra bi güzel makinede takılı bırakarak eve dönmem olmuştu.Oha dedim,bu gidişe son ver artık! Beynim işe yaramayan çamaşır deterjanları gibi. Kiri,pisi söküp atamıyor bir türlü. Tam derinlemesine nüfus edecek, bi gülme tutuyo! durumu...
       Arınmak,temizlenmek gerek bana,ama nasıl? Sorunuma odaklandım ve dedim ki ben çözülürsem anca psikoterapide çözülürüm. Paranın azlığından toplu seansta yer kaptım kendime. Şahane terapist. Şahane ortam. Bencileyin 10 kafa. Psikolog kağıt dağıttı hepimize ve dediki, geçmişte yarım bırakmaktan dolayı pişmanlık duymanıza sebep olan herşeyi  bu kağıda sıralayın! İlaç için gelmez mi insanın aklına? Ne mükemmelmiş hayatlarımız!!Keşke demekten gebermişken niye hiçbir şey gelmiyorki aklıma? Ve orada bulunan herkesin.Böyle mal gibi bakınıp duruyoruz havaya. Sidik zoruyla çiziktirdik bi kaç madde. Benimkiler komikti. Üşengeçlikten yarım bıraktığım yatak odası tadilatını bile yazmıştım. Dünyayı dolaşma fikrimin (sadece bir fikir)  yarım kalmasından demek üzüntü duyuyormuşum. Pişmanlıklarımızı dahi sıralayamamamızın nedenine gelince kendimizden kilometrelerce uzaklaşmış olmamızmış. Çeşitte sınır tanımayan maskeler maskeler ve maskeler..birini  çıkarıp diğerini takmaktan benliğimiz uçup gitmiş meğer bizden...vay anasını!
      Çıkışta aklımda kalan tek şey bol bol sevişmenin ne kadar da faydalı olduğu, olacağıydı. Erotik ayu maskemi çıkarıp takayım bakalım, umarım bu sefer gülme tutmaz da aydınlanırım...